Lege til weekenden for hele familien

Så er det igen tid til at få inspiration til lege, som I kan som familie kan lave i weekenden. I dette blogindlæg vil vi give dig tre forslag til lege, som er perfekte til en weekend eller en aften derhjemme. Uanset om I er i humør til at konkurrere, være kreative eller lave noget lækkert mad sammen, så er der noget for enhver smag. Så tag familien med og lad os komme i gang!

1. Byg en papirflyver-konkurrence

Papirflyvere er en sjov og enkel måde at konkurrere på. Lav nogle forskellige papirflyvere med forskellige designs og se, hvem der kan flyve længst, højest eller i længste tid. I kan også konkurrere om, hvem der kan lave den mest kreative papirflyver.

For at gøre det mere spændende, kan I lave en bane eller en markering, som I skal prøve at ramme med papirflyverne. Husk at tage billeder eller videoer af jeres papirflyvere i aktion og dele dem med hinanden.

2. Planlæg en hule-byggekonkurrence

Huler er en af ​​de sjoveste ting, som børn (og voksne!) kan lave. Lav et konkurrenceelement ved at opdele familien i hold og se, hvem der kan bygge den mest fantasifulde og funktionelle hule. I kan bruge tæpper, puder, stole og andre rekvisitter til at bygge hulerne.

Når alle hulerne er bygget, kan I bedømme dem efter forskellige kriterier såsom originalitet, kreativitet og funktionalitet. Tag billeder af hulerne og af jeres familie, der opholder sig i dem.

3. Madlavningseventyr

Madlavning kan være sjovt, og det er en god måde at tilbringe tid sammen på. Planlæg et madlavningseventyr, hvor I vælger et tema eller en ret, som I gerne vil lave sammen. Det kan være noget så simpelt som en pizzaaften, hvor I laver jeres egne pizzaer, eller noget mere avanceret som en international middag med forskellige retter fra hele verden.

I kan opdele opgaverne, så alle får noget at lave, og I kan også involvere børnene i forberedelserne. Husk at tage billeder af maden og af jeres familie, der spiser den sammen.