Byer

Find en Pulsskole nær dig

Pulsskolen afholdes over hele landet. Få et overblik over hvilken Pulsskole der ligger nærmest dig.

Hillerød

Kapacitet: 240 deltagere

Hillerødsholmskolen
Hillerødsholmsallé 2, 3400 Hillerød.

Pulsskolen i Hillerød foregår på Hillerødsholmskolen. Deltagere på Pulsskolens ældste hold, har mulighed for at overnatte fra torsdag til fredag på Pulsskolen i Hillerød. Pulsskolen Hillerød afvikles i samarbejde med Hillerød Kommune, FIF Hillerød Orientering og Hillerødsholmskolen.

Helsingør

Kapacitet: 160 deltagere

Helsingør hallerne
Gl Hellebækvej 63-65, 3000 Helsingør

Pulsskolen i Helsingør foregår i Helsingør hallerne. Her er skønne faciliteter og dejlige omgivelser. Pulsskolen i Helsingør arrangeres i samarbejde med Helsingør Kommune.

Frederikshavn

Kapacitet: 100 deltagere

Bangsbohallen
Møllehus Alle 15, 9900 Frederikshavn

Pulsskolen i Frederikshavn foregår på Bangsbostrand skole, der giver hyggelige og trygge omgivelser for hele ugen. Pulsskolen i Frederikshavn arrangeres i samarbejde med Frederikshavn Kommune.

Aalborg

Kapacitet: 230 deltagere

Nørresundby Idrætscenter
Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

Pulsskolen i Aalborg foregår alle dage på Nørresundby Idrætscenter. Her har vi to store haller, danselokaler, kampsportslokaler og store skønne græsarealer til massere af sjove aktiviteter.

Deltagere på Pulsskolens ældste hold, har mulighed for at overnatte fra torsdag til fredag på Pulsskolen i Aalborg. Der er ikke overnatning for de resterende hold.

Silkeborg

Kapacitet: 140 deltagere

Silkeborg Gymnasium
Oslovej 10, 8600 Silkeborg

Pulsskolen Silkeborg foregår på Silkeborg Gymnasium, hvor vi mulighed for at benytte gymnasiets lækre faciliteter og områdets smukke udendørsarealer. Pulsskolen Silkeborg arrangeres i samarbejde med Silkeborg Kommune og Silkeborg Ungdomsskole.

Esbjerg

Kapacitet: 100 deltagere

Præstegårdsskolen Urban
Søndervangen 18, 6700 Esbjerg

Pulsskolen i Esbjerg foregår på Præstegårdsskolen. Her er gode faciliteter og massere af plads til at udfolde sig på. Pulsskolen i Esbjerg arrangeres i samarbejde med Aktiv Fritid, Medvind i Østerbyen og EFI-hallen.

Ekstra tilbud: Aktiv Fritid fra Esbjerg Kommune søger for, at der er gratis middagsmad til alle børn på Pulsskolen i Esbjerg. Middagsmaden vil bestå af en enkel og let tag-selv buffet med rugbrød, boller, pålæg af forskelligart samt grøntsagsstave. Det eneste børnene således har brug for at få med er en lille formiddags snack. Har børnene det bedst med at have egen madpakke med, er det selvfølgelig også helt i orden.

Roskilde

Uge 31: 27. juli – 31. juli

Kapacitet: 220 deltagere

Himmelev hallen
Herregårdsvej 42, 4000 Roskilde

Pulsskolen i Roskilde foregår i Himmelev hallen og hos Himmelev-Veddelev BK’s udendørsarealer. Her er fantastiske omgivelser og massere af plads. Pulsskolen i Roskilde arrangeres i samarbejde med Himmelev-Veddelev BK og Roskilde Kommune.

Hvidovre

Uge 32: 3. august – 7. august

Kapacitet: 220 deltagere

Dansborghallen
Sollentuna Alle 2-4, 2650 Hvidovre

Pulsskolen i Hvidovre foregår i Dansborghallen der ligger centralt placeret i Hvidovre. Pulsskolen Hvidovre arrangeres i samarbejde med Hvidovre Kommune.

Viborg

Uge 32: 3. august – 7. august

Kapacitet: 180 deltagere

Viborg Katedralskole
Gl. Skivevej 2, 8800 Viborg

Pulsskolen Viborg foregår i de gode faciliteter og skønne omgivelser på Viborg Katedralskole central placeret i byen. Pulsskolen Viborg arrangeres i samarbejde med Viborg Kommune, der tilbyder gratis frokost til alle Pulsskolens deltagere. Det er derfor ikke nødvendigt med madpakke, men det anbefales at medbringe snacks etc. til pauserne.

Pulsskolen i Viborg samarbejder med flere lokale foreninger. Nærmere info følger senere.

Viborg kommune arrangerer bus fra Karup Skole til Pulsskolen hele ugen. Der er afgang fra Karup Skole alle dage kl. 8.15. Hjemtransport: Kl. 15.10 fra Pulsskolen til Karup Skole (mandag til onsdag). Torsdag er der ikke hjemtransport pga. forældreaftenen og fredag kører bussen tilbage kl. 14.15. Det koster 100kr. at køre med bussen hele ugen.