Det praktiske

Værd at vide som forældre

Visionen med Pulsskolen er enkel – vi ønsker at skabe og dele glæden ved at dyrke idræt. Pulsskolen skal være den bedste uge i sommerferien. En uge hvor deltagerne oplever fællesskab, dygtige og engagerede voksne instruktører og skaber stærke venskaber.

Tag kontakt

Vi gør alt for at skabe den bedste uge for jeres børn og unge, og vi vil altid gerne høre fra jer, hvis I har spørgsmål eller andet på hjertet. Tøv endelig ikke, hvis vi kan være med til at afklare noget omkring Pulsskolen.

Tryghed

Vi ved, at man som forælder gerne vil føle sig tryg og sikre sig, at sikkerheden er i top, når man sender sine børn på en uges idrætsskole. Vi kan forsikre jer om, at sikkerhed og tryghed er topprioritet fra vores side.

Der vil altid være instruktører til stede – både når der er undervisning og i pauserne. Vi har flere personer, hvis eneste opgave er, at alt fungerer som det skal, og vi har derfor altid ekstra hænder til rådighed, hvis der skulle ske noget.

Fællesskaber

Man får lynhurtigt en masse venner på Pulsskolen. Vi gør meget ud af, at børnene bryder barrierer fra start af, og vi er specialiserede i at skabe og udvikle fællesskabende idræt, som alle undervisere gør brug af. Vi er ofte overraskede over, hvor hurtigt børnene knytter venskaber. Vi har endnu ikke oplevet, at der er nogen, som er kommet og gået alene. Desuden er der mange, som kommer uden at kende nogen, så man vil langt fra være den eneste.

Sikkerhed

Når man dyrker idræt, kan der forekomme skader, og derfor vild er altid være førstehjælpsudstyr til stede. Alle instruktørerne har numrene til deltagernes kontaktpersoner tæt på sig, så vi hurtigt kan få fat på barnets kontaktperson, hvis noget skulle ske.

På hver Pulsskole har vi desuden to personer, som ikke underviser, og som altid er tilstede med ekstra hænder.

Instruktører

Vores instruktører er alle uddannede indenfor det pædagogiske eller idrætsmæssige område, og de har alle undervisningserfaring med børn mellem 8-16 år. Vores vigtigste krav til vores instruktører er, at de er i stand til at tilpasse deres aktiviteter til alle, og at de er i stand til at motivere alle deltagerne – uanset om de har prøvet idrætsgrenen før eller har dyrket det i mange år. Og vi kan forsikre jer om, at de er dygtige! Alle involverede omkring Pulsskolen har en ren børneattest.

Tøj og sko

Til alle dagene skal der medbringes idrætstøj- og sko til både indendørs og udendørs brug.

Der udleveres en t-shirt den første dag, som skal bæres hele ugen.

Husk at medbringe en stor madpakke alle dage.

Du får udleveret to stykker frugt dagligt. Husk at medbringe drikkedunk til alle dagene.

Aflevering og afhentning

Pulsskolen starter hver morgen kl. 9.00, og du kan komme fra kl. 8.00, hvor vi er tilstede. Du kan finde lokationen, hvor vi mødes her.

Vi slutter kl. 15 med mulighed for at blive til kl. 16.

Fredag slutter vi dog lidt tidligere, dvs. kl. 14 med mulighed for at blive til kl. 15.

Kontakt i løbet af ugen

Du er altid velkomne til at kontakte os før Pulsskolen og undervejs i løbet af ugen. Du kan finde kontaktoplysninger her.

Kom på besøg

Vi håber, at I som forældre har lyst til at opleve, hvad Pulsskolen er. Derfor er alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre velkomne torsdag aften, hvor børnene bl.a. vil vise nogle af de ting, som de har lært i løbet af ugen. Her har I også muligheden for at snakke med nogle af instruktørerne.

Mød en forælder

Kanal Roskilde var i løbet af sommeren på besøg på Pulsskolen og interviewede deltagere, instruktører og forældre. Mød Anja som er mor til to deltagere.