Erklæring om databeskyttelse

Denne erklæring om databeskyttelse gælder for Pulsskolen, Pulsevent og Pulsskolen, der er ejet og administreret af Pulsevent ApS. Erklæringen om databeskyttelse beskriver hvordan vi indsamler og anvender de oplysninger, herunder personlige oplysninger, som du udfylder på vores website:www.pulsskolen.dk,  www.pulsevent.dk, www.pulscamp.dk.  Den beskriver også de valgmuligheder du har, hvad angår vores brug af dine personlige oplysninger samt hvordan du kan få adgang til og opdatere disse oplysninger.

Dataindsamling

Vi indsamler bl.a. disse typer personlige oplysninger:

Dit fornavn, efternavn, e-mailadresse, telefonnummer, bopælsadresse, skole, klasse, køn, kontaktperson, ønsker til holdkammerater og hvor du har hørt om Pulsskolen.

Den information du har angivet angående dine markedsføringspræferencer eller i forbindelse med deltagelse i spørgeundersøgelser, konkurrencer eller salgskampagner

Video- og fotooptagelser

Du kan altid vælge hvilke personlige oplysninger (hvis nogen) du ønsker at give os. Hvis du dog vælger ikke at give os visse oplysninger, kan nogle af dine oplevelser hos os blive påvirket af det.

I forbindelse med tilmelding til Pulsskolens venteliste skal du sende en mail til venteliste@pulsskolen.dk med de samme ovenstående personlige oplysninger. Disse mails slettes efter Pulsskolens afholdelse.

Data vi indsamler automatisk

Når du bruger vores website, indsamler vi også oplysninger automatisk, og nogle af disse kan være personlige oplysninger. Det kan f.eks. være sprogindstillinger, IP-adresse, placering, enhedsindstillinger, enhedens styresystem, logoplysninger, tidspunkt, webadresse, statusrapport, brugeragent (information om browserversionen), styresystem, resultat (besøgende eller booker), browserhistorik, brugerens booking-id og type vist data. Vi kan også indsamle data automatisk via cookies. Læs mere nederst i dokumentet.

Formål

Vi bruger dine personlige oplysninger til følgende formål:

A) Bookinger: Vi bruger dine personlige oplysninger til at gennemføre og administrere din onlinebooking.

B) Kundeservice: Vi bruger dine personlige oplysninger til at yde kundeservice.

C) Anmeldelse: Vi kan også bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig en e-mail med en invitation til at skrive en anmeldelse efter din oplevelse. Dette kan hjælpe andre med at vælge den oplevelse, der passer bedst til dem. Hvis du indsender en anmeldelse, kan den blive offentliggjort på vores website.

D) Markedsføringsaktiviteter: Vi bruger også dine oplysninger til markedsføringsaktiviteter i henhold til lovgivningen. Hvis vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring såsom nyhedsbreve og marketingkommunikation om nye produkter og tjenester eller andre tilbud som vi tror vil interessere dig, inkluderer vi et afmeldingslink, som du kan bruge hvis du ikke ønsker at modtage flere e-mails fra os.

E) I forbindelse med markedsføringsøjemed vises video- og fotooptagelser på Pulsskolens hjemmeside, facebook, instagram, brochurer, plakater samt eksterne medier såsom fagblade, aviser og tv samt i forbindelse med andre markedsføringsaktiviteter.

F) Anden kommunikation: Der kan være andre lejligheder hvor vi kontakter dig per e-mail, post, telefon eller sms, afhængigt af hvilke kontaktoplysninger du giver os. Der kan være forskellige grunde til dette:

G) Vi kan have brug for at besvare og behandle anmodninger du har sendt. Hvis du ikke har færdiggjort en booking på nettet, sender vi dig eventuelt en påmindelse per e-mail om at fortsætte bookingen. Vi tror på at denne ekstra service er nyttig for dig, da du blot kan fortsætte bookingen uden at skulle søge på ny eller udfylde dine oplysninger igen.

Når du anvender vores tjenester, sender vi dig eventuelt et spørgeskema eller en invitation til at anmelde din oplevelse af vores website. Vi tror på at denne ekstra service er nyttig for både dig og os da vi kan forbedre vores website på baggrund af din feedback.

H) Analyse, forbedringer og research: Vi bruger personlige oplysninger til at gennemføre research og analyser. Vi kan bede en tredjepart om at gøre dette på vores vegne. Vi kan dele eller videregive resultaterne af denne research, herunder til tredjeparter og vores associerede selskaber, i anonymiseret og aggregeret form. Vi bruger dine personlige oplysninger til analytiske formål, til at forbedre vores tjenester, til at forbedre brugeroplevelsen og til at forbedre funktionaliteten og kvaliteten af vores online rejsetjenester.

I) Sikkerhed samt afsløring og forebyggelse af svindel: Vi bruger oplysningerne, som kan inkludere personlige oplysninger, til at forebygge svindel og andre ulovlige eller krænkende aktiviteter. Vi bruger også disse oplysninger til at undersøge og afsløre svindel. Vi kan bruge personlige oplysninger til risikovurdering og sikkerhedsmæssige formål, herunder godkendelse af brugere. Til disse formål kan personlige oplysninger blive delt med tredjeparter såsom retshåndhævende myndigheder i det omfang gældende lovgivning tillader og eksterne rådgivere.

J) Juridiske årsager og overholdelse af love og regler: I nogle tilfælde kan vi være nødt til at bruge de angivne oplysninger, som kan inkludere personlige oplysninger, til at behandle og løse juridiske tvister eller klager, til lovmæssige undersøgelser og overholdelse af love og regler eller til at håndhæve aftaler eller for at imødekomme retmæssige anmodninger fra retshåndhævende myndigheder i den udstrækning det er påkrævet af loven.

K) Hvis vi bruger automatiske værktøjer til at behandle personlige oplysninger som har retslige følger eller på anden måde berører dig i betydelig grad, vil vi implementere passende tiltag for at beskytte dine rettigheder og friheder, herunder retten til menneskelig indgriben.

Retsgrundlag

I forbindelse med formål A og B baserer vi brugen af oplysningerne på opfyldelsen af forpligtelserne i en aftale. Brugen af dine oplysninger kan være nødvendig for at opfylde forpligtelserne i den aftale du har indgået med os. Hvis du for eksempel bruger vores tjenester til at lave en booking på nettet, vil vi bruge dine oplysninger til at opfylde vores forpligtelse, som går ud på at gennemføre og administrere denne booking i henhold til den aftale vi har indgået med dig.

I forbindelse med formål C-I baserer vi brugen af oplysningerne på legitime interesser. Vi bruger dine oplysninger til vores legitime interesser, f.eks. at give dig det mest relevante indhold på vores website, e-mails og nyhedsbreve, at forbedre og promovere vores produkter og tjenester samt indholdet på vores website og til administrative formål, til afsløring af svindel og til juridiske formål. Når vi bruger dine personlige oplysninger til vores legitime interesser, vil vi altid veje din ret til og interesse i at beskytte dine oplysninger mod vores rettigheder og interesser.

I forbindelse med formål I baserer vi brugen af oplysningerne på, hvor det er aktuelt, vores forpligtelse til at overholde gældende lovgivning.

I de tilfælde hvor det er nødvendigt i henhold til gældende lovgivning, beder vi om dit samtykke før vi bruger dine personlige oplysninger i forbindelse med direkte markedsføring.

Hvis det er nødvendigt i henhold til gældende lovgivning, beder vi om dit samtykke. Du kan trække dit samtykke tilbage når som helst ved at kontakte os via kontaktoplysningerne nederst i denne erklæring om databeskyttelse.

Hvis du ikke ønsker at oplysningerne bliver anvendt som beskrevet i afsnit C-G, og du ikke har mulighed for at fravælge det direkte (f.eks. i dine kontoindstillinger), bedes du kontakte info@pulsevent.dk.

Deling af data

Place2Book:Vi samarbejder med Place2Book ApS med hovedsæde på Herlev Hovedgade 15B, DK 2730 Herlev (place2book.com) (herefter Place2Book) for at tilbyde dig vores bookingtjenester på nettet. Vi leverer indhold til dette website, og du booker direkte hos os, men bookingerne behandles gennem Place2Book. De oplysninger du udfylder på dette website, vil derfor også blive delt med Place2Book og dets associerede selskaber. Det kan dreje sig om personlige oplysninger såsom dit navn, dine kontaktoplysninger, betalingsoplysninger, navne på de gæster du rejser sammen med, samt enhver præference du angiver når du booker.

Du kan læse mere om Place2Book på siden www.place2book.com.

Place2book sender dig en e-mailbekræftelse.

Sikkerhed

Pulsevent ApS følger procedurer som med rimelighed kan forventes for at forhindre uautoriseret adgang til og misbrug af oplysninger, herunder personlige oplysninger. Vi bruger passende systemer og procedurer for at beskytte og sikre oplysninger, herunder personlige oplysninger. Vi bruger også sikkerhedsprocedurer og tekniske og fysiske restriktioner for adgang til og brug af personlige oplysninger på vores servere. Kun autoriserede personer har tilladelse til at se personlige oplysninger i forbindelse med deres arbejde.

Opbevaring af data

Vi opbevarer dine oplysninger, som kan indeholde personlige oplysninger, så længe som vi anser det for at være nødvendigt for at tilbyde dig tjenester, overholde gældende lovgivning, løse tvister med enhver part eller hvor det på anden måde giver os mulighed for at drive forretning, herunder afsløring og forebyggelse af svindel eller andre ulovlige aktiviteter. Alle de personlige oplysninger vi opbevarer, er underlagt denne erklæring om databeskyttelse. Hvis du har spørgsmål vedrørende særlige opbevaringsperioder, bedes du kontakte os via oplysningerne angivet herunder.

Dine valgmuligheder og rettigheder

Vi ønsker at du skal have kontrol over hvordan dine personlige oplysninger bruges af os. Det kan du gøre på følgende måder:

Du kan bede os om en kopi af de personlige oplysninger vi har om dig.

Du kan informere os om ændringer i dine personlige oplysninger eller bede os om at rette de personlige oplysninger vi har om dig.

I visse situationer kan du bede os om at slette, blokere eller begrænse behandlingen af de personlige oplysninger vi har om dig, eller indvende mod visse måder vi bruger dine personlige oplysninger på.

I visse situationer kan du også bede os om at sende de personlige oplysninger du har givet os, til en tredjepart.

I de tilfælde hvor vi bruger dine personlige oplysninger på baggrund af dit samtykke, har du ret til at trække samtykket tilbage når som helst i overensstemmelse med gældende lovgivning. I de tilfælde hvor vi bruger dine personlige oplysninger baseret på legitime interesser eller almen interesse, har du ret til at modsætte dig brugen af dine personlige oplysninger når som helst i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi er afhængige af din hjælp til at sikre at dine personlige oplysninger er fuldstændige, opdaterede og aktuelle. Du bedes informere os med det samme hvis dine personlige oplysninger har ændret sig eller ikke er korrekte. Det kan du gøre ved at kontakte info@pulsevent.dk.  Vi behandler din henvendelse i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Nyhedsmail

I forbindelse med tilmeldingen til Pulsskolen skal du aktivt acceptere at modtage Pulsskolens nyhedsmails, hvor vi løbende vil holde dig opdateret om Pulsskolen og Pulsevents øvrige aktiviteter. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen ved at benytte linket i bunden af mailen.

Spørgsmål eller klager

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer angående vores håndtering af dine personlige oplysninger, eller du ønsker at udøve nogen af dine rettigheder i forbindelse med denne meddelelse, er du velkommen til at kontakte os via info@pulsevent.dk.  Du kan også rette spørgsmål og klager til din lokale datatilsynsmyndighed.

Ændringer i erklæringen

På samme måde som vores virksomhed er i konstant udvikling, kan denne erklæring om databeskyttelse også blive ændret fra tid til anden. Hvis du vil holde dig opdateret om ændringerne i denne erklæring om databeskyttelse, anbefaler vi at du tjekker denne side regelmæssigt. Hvis vi laver ændringer som berører dig (f.eks. hvis vi vil bruge dine personlige oplysninger til andre formål end beskrevet ovenfor), vil vi kontakte dig før vi bruger dine oplysninger.

Cookiepolitik

Ved at bruge webstedet, anvende tjenester via webstedet eller modtage vores e-mails, samtykker du i brug af cookies i overensstemmelse med denne cookiepolitik.

Hvad betyder cookiepolitikken, og hvad er cookies?

Denne cookiepolitik omfatter både Pulsevent, tredjeparter (som vi giver tilladelse til at bruge cookies, når du interagerer med vores websted) og tjenester, der tilbydes via webstedet. Læs desuden ovenstående privatlivspolitik, som forklarer, hvad vi gør (og ikke gør) med oplysninger, som vi måtte indsamle om dig.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Cookies er entydige identifikatorer, der som regel består af små bidder tekst eller kode. Cookies er som regel gemt på din enhed eller i din webbrowser, og de sender visse oplysninger tilbage til den part, der udsendte cookien. Når vi siger cookies, henviser vi faktisk til en bredere vifte af teknologier end bare cookies, herunder web beacons, clear gifs, pixels og andre lignende teknologier. Når vi siger førsteparts-cookies mener vi cookies, der er udsendt af Pulsevent. Når vi siger tredjeparts-cookies mener vi cookies, der er udsendt af andre end Pulsevent.

Hvordan bruges cookies?

Cookies bruges til bedre at kunne finde ud af, hvordan applikationer og websites fungerer og til at optimere online- og mobile oplevelser. Cookies gør dette ved at sætte den part, der udsender cookien, i stand til at analysere et websteds eller en mobil-apps præstationer, at identificere bestemte brugere anonymt og huske deres præferencer, bedre at kunne finde ud af, om en computer eller enhed (og sandsynligvis dens bruger) har besøgt et websted tidligere, og at sende personligt rettede budskaber.

Hvilke typer cookies anvendes på webstedet?

Vores websted anvender primært følgende fire typer cookies (og når der står “tredjeparter” nedenfor, betyder det blandt andet Facebook):

Driftsmæssigt nødvendige cookies: Disse cookies er afgørende for driften af vores websted. De gør det muligt for dig at bruge vores websted. Hvis du deaktiverer disse cookies, vil webstedet ikke fungere korrekt.

Performance-cookies: Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger webstedet og overvåger webstedets præstationer. For eksempel fortæller performance-cookies os, hvilke sider der er populære, overvåger trafikken til vores websted og sammenstiller anonyme analytiske oplysninger. Performance-cookies kan også bruges til at identificere og afhjælpe driftsmæssige problemer med webstedet.

Funktionalitets-cookies: Disse cookies bruges til at genkende og huske dine præferencer.

Reklame-cookies: Det følgende handler kun om reklamer for Pulsevents egne aktiviteter – Pulsevents platforme er som bekendt reklamefrit område.

Vi har ikke adgang til tredjeparts cookies eller de oplysninger, de indeholder. Tredjeparter administrerer alle oplysninger, de indsamler via cookies, de udsender, i overensstemmelse med deres retningslinjer om behandling af personoplysninger.

Du kan fravælge tredjeparts cookies for personligt rettet reklame. Hvis du vil vide mere eller fravælge brugen af sådanne tredjeparts cookies for personligt rettet reklame i EU, kan du gå ind på youronlinechoices.com.

På hvilken måde kan jeg ellers undgå cookies?

Du vil kunne undgå visse cookies ved at konfigurere dine browserindstillinger eller foretage et fravalg direkte over for den part, der styrer cookien. Tjek dine browser-indstillinger for flere oplysninger.

Er der cookies i e-mails?

Vores e-mails indeholder en slags cookies, der sporer, om du åbner vores e-mails, og om du klikker på links i dem. De cookies, der anvendes i vores e-mails til at overvåge disse adfærdsmønstre, er unikke for hver e-mail og gemmes ikke på din computer eller mobile enhed.

Hvad hvis jeg har spørgsmål?

Hvis du efter at have læst disse retningslinjer for brug af cookies har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@pulsevent.dk.