Instruktør

Bliv instruktør på Pulsskolen og få uforglemmelige oplevelser

Vi søger Danmarks bedste instruktører, til at indgå i vores instruktørteam i sommeren 2020.

Vi skal ud og sprede glæden ved idræt i hele landet, så din bopæl er uden betydning. Vi stræber efter at introducere børnene for alverdens idrætsgrene, så dine kendskaber og kundskaber vil  blive sat i spil på forskellig vis.

Vi søger instruktører i hele landet og til alverdens idrætsgrene.

Som instruktør får du bl.a. et super netværk, studierelevant job, mulighed for at afprøve dig selv i praksis, en årlig instruktørfest, tøjpakke og så deltager du i det årlige instruktørseminar, hvor du rystes sammen med dine kollegaer og får et indblik i Pulsskolens værdier.

Hvad skal du undervise I?

Som instruktør skal du undervise i en eller to idrætsgrene, samt deltage i planlægningen og afviklingen af fællesaktiviteter.

I din ansøgning bedes du skrive hvilke idrætsgrene, du ønsker at undervise i. Kom også gerne med alternative forslag, hvis de ikke er på følgende liste.

Gode eksempler kunne være: Dans, rope skipping, yoga, boldspil, flag football, frisbee, softball, fembold, kidsvolleyball, pulsgames, kinball, battle, basketball, fodbold, orienteringsløb, akrobatik, cricket, golf, karate, motorik, floorball, streethåndbold, minibordtennis etc.

Løn

Lønnen er 3.500kr. + feriepenge (ca. 437kr). Vi sørger desuden for mad i løbet af ugen.

Du møder ind søndag middag og ugen slutter fredag eftermiddag. Du sover på stedet, hvor vi planlægger, hygger og dyster.

Ansøgning

Send en ansøgning til underviser@pulsskolen.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvilke uger du ønsker, og hvad du brænder for at undervise børnene i.

Pulsskolen afvikles i år 2020 i uge 27, 28, 31 og 32. Vi prioriterer instruktører, der kan tage flere uger.

Der er ansøgningsfrist d. 18. februar 2020.

Ansøgningsprocedure

Vi forventer at kunne give besked den første uge i marts.

For nye instruktører afholder vi informationsmøde i København og Aalborg. Det er vigtigt, at du kan deltage i et af disse møder. Vi afholder instruktørweekend i Silkeborg, som er obligatorisk for alle instruktører.

Vi glæder os til at høre fra dig!