Hvem er med?

Samarbejds-
partnere

Vi sætter STOR pris på vores fantastiske samarbejdspartnere. De er med til at sørge for, at vi kan skabe sommerens bedste uge for børn og unge over hele Danmark. Uden dem – ville det ikke være muligt at give børnene de samme oplevelser!

Deichmann Sko

Deichmann Sko støtter børn og unge over hele landet med at deltage på Pulsskolerne.

I samarbejde med Pulsskolens kommunale samarbejdspartnere giver Deichmann Sko mulighed for, at alle børn – uanset økonomiske og sociale baggrunde – kan deltage på Pulsskolen.

Derudover hjælper Deichmann med økonomisk støtte til Pulsskolen, så vi kan fortsætte med at afholde kvalitetssikrede sommerskoler over hele landet.

I forbindelse med afviklingen af Pulsskolerne yder Deichmann Sko en rabat på 20 % til alle deltagere.

Dansk Orienteringsforbund

I samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund udvikler vi sjove og inspirerende orienteringsoplevelser, så deltagerne på Pulsskolen kan opleve glæden ved at løbe orienteringsløb.

Orienteringsløb er en fantastisk idræt, der foregår i tæt samspil med naturen. Orienteringsløb kræver balance mellem høj puls og mental ro og overblik, når eksempelvis kortet skal aflæses, og der hurtigt skal træffes beslutninger.

Vi arbejder på, at kunne præsentere Orienteringsløb på flest mulige Pulsskoler.

Kommunale samarbejdspartnere

Andre samarbejdspartnere