Vi glæder os til at se dig

PULSSKOLEN 2019 ER UDSOLGT

Det er muligt at tilmelde sig ventelisten.

Pris 1.325kr + billetgebyr.

Læs mere om venteliste nederst på siden.


Der kan købes en billet til Pulsskolen via betalingssystemet “Place2Book”. Billetten betales med kreditkort. Hvis du har problemer med tilmeldingen eller ikke vil betale med kreditkort bedes du kontakte os.


VÆLG BY OG ANTAL PLADSER

UDFYLD OPLYSNINGER

UDFØR BETALING

MODTAG KVITTERING OG BILLET

Pulskolen er udsolgt.

Det er muligt at tilmelde sig ventelisten ved at sende en mail til venteliste@pulsskolen.dk

I mailen skal der stå følgende oplysninger:

By (Roskilde, Viborg eller Hvidovre), Navn, fødselsdato, skole, klasse, telefonnummer, mailadresse, ønsker til holdkammerater og antal år på Pulsskolen.

Du bedes endvidere tilkendegive, hvorvidt du giver samtykke til følgende:

  1. Jeg accepterer salgs- og leveringsbetingelserne https://www.pulsskolen.dk/betingelser/
  2. Der gives samtykke til, at Pulsskolen må fotografere/filme og bruge billederne i markedsføringsøjemed. Vigtigt ift. at kunne deltage i bl.a. Pulsskolens video om ugen der er gået samt holdbilleder. Læs mere på www.pulsskolen.dk/databeskyttelse
  3. Der gives hermed samtykke til, at Pulsskolen må sende informationsmails angående tilmelding, nyhedsmails om Pulsskolen og Pulsevents øvrige aktiviteter. Nødvendigt for at kunne modtage oplysninger før, under og efter ugen

Hvis der bliver en plads ledig eller vi får mulighed for at oprette flere pladser, vil vi kontakte dig.

Pladserne på ventelisten behandles ikke efter først til mølle, men derimod hvor der vil opstå plads på de enkelte aldersinddelte hold.

Vi kan desværre ikke sige, hvornår du evt. kan forvente svar.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Hold øje med os på de sociale medier. Her fortæller vi meget mere om Pulsskolen, og holder dig opdateret omkring de nyeste og sjoveste tiltag, som vi laver. Du kan også få et indblik af de personer som står bag Pulsskolen. Vi glæder os til at dele oplevelser med dig på vores sociale medier.

BLIV OPDATERET VIA NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om åbning af tilmelding samt nye tiltag hos Pulsskolen. På denne måde sikrer du, at du ikke går glip af noget. Vi sørger for, at du kun får de vigtigste nyheder, så du får for mange beskeder fra os.

BLIV RINGET OP

Vil du gerne snakke med os omkring Pulsskolen, kan du efterlade dit telefonnummer – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er velkommen til at stille et hvilket som helst spørgsmål omkring Pulsskolen. Vi glæder os til at snakke med dig.

Få den bedste uge i sommerferien