Vi glæder os til at se dig

TILMELDING TIL PULSSKOLEN 2018
ER LUKKET.

Alle Pulsskolerne er udsolgt.

 Læs mere om venteliste nederst på siden.

Pris 1.325kr


Der kan købes en billet til Pulsskolen via betalingssystemet “Place2Book”. Billetten betales med kreditkort. Hvis du har problemer med tilmeldingen eller ikke vil betale med kreditkort bedes du kontakte os.


VÆLG BY OG ANTAL PLADSER

UDFYLD OPLYSNINGER

UDFØR BETALING

MODTAG KVITTERING OG BILLET

VENTELISTE

Alle Pulsskolerne er udsolgt. I har mulighed for at komme på venteliste, ved at sende en mail til venteliste@pulsskolen.dk med følgende informationer:

  • By (Hillerød, Roskilde, Aalborg, Viborg, Silkeborg, Frederikshavn, Helsingør eller Hvidovre)
  • Navn
  • Fødselsdato
  • Skole
  • Klasse
  • Ønsker til holdkammerater
  • Information på kontaktperson: Navn, telefon og mail.

Pladserne på ventelisten behandles ikke efter først til mølle, men derimod hvor der vil opstå plads på de enkelte aldersinddelte hold.

Vi kan desværre ikke sige, hvornår du evt. kan forvente svar.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Hold øje med os på de sociale medier. Her fortæller vi meget mere om Pulsskolen, og holder dig opdateret omkring de nyeste og sjoveste tiltag, som vi laver. Du kan også få et indblik af de personer som står bag Pulsskolen. Vi glæder os til at dele oplevelser med dig på vores sociale medier.

BLIV OPDATERET VIA NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om åbning af tilmelding samt nye tiltag hos Pulsskolen. På denne måde sikrer du, at du ikke går glip af noget. Vi sørger for, at du kun får de vigtigste nyheder, så du får for mange beskeder fra os.

BLIV RINGET OP

Vil du gerne snakke med os omkring Pulsskolen, kan du efterlade dit telefonnummer – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er velkommen til at stille et hvilket som helst spørgsmål omkring Pulsskolen. Vi glæder os til at snakke med dig.

Få den bedste uge i sommerferien