Bliv ringet op

Vil du vide mere om Pulsskolen?

Gennem de sidste 25 år har vi udviklet det vi kalder den bedste uge i sommerferien. En idrætsuge i skolernes sommerferie for børn og unge fra 0. til 9. klasse med leg, idræt og sjove oplevelser. Hvis du gerne vil vide mere om hvad Pulsskolen er, så kan du blive ringet op, så vi kan fortælle mere om, hvad det er og tage imod de spørgsmål du har, så du kan vurdere om det er noget for dit barn.

Bliv ringet op

Eller gå selv på opdagelse på hjemmesiden her.

Her er hvad vi gennemgår på opkaldet

Vi tager imod alle de spørgsmål du har, og fortæller om hvad Pulsskolen er indtil du har fået et overblik over hvad det er.

Praktisk

Vi ringer dig op hurtigst muligt. Ofte går der ikke mere end højst et par timer før vi kan ringe dig op.

Hvad vi ofte taler om:

I samtalerne taler vi ofte om

  • Hvad Pulsskolen er
  • Hvem Pulsskolen er for
  • Hvordan ugen ser ud
  • Alt det praktiske for ugen såsom ankomst, afhentning, mad, tøj mv

Og så vil de besvare alle de spørgsmål du har.

Hvad er Pulsskolen?

Pulsskolen er en idrætsuge i skolernes sommerferie for børn og unge fra 0. til 9. klasse med leg, idræt og sjove oplevelser. Vi kalder det den bedste uge i sommerferien!

På Pulsskolen prøver du mindst 9 forskellige idrætsgrene. Det kan fx være street basket, karate, o-løb, pulsbold, fembold, rope skipping, dans, ketcherspil, kids volley, kids cross fit, pulsgames, battle, fodbold og meget andet. Senest 2 uger inden din skole starter, orienteres du om, hvilke aktiviteteter du skal prøve.

Vi har specialiseret os i at få alle med uanset, om man har prøvet det før eller aldrig har hørt om det. Derfor tør vi også tage nye og anderledes idrætter med i programmet.

VIL DU RINGES OP?

Vil du vide mere om Pulsskolen?

Bliv ringet op hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Hvem er Pulsskolen for?

Pulsskolen er for alle som kan lide at bevæge sig. Alle kan være med uanset om man har prøvet idrætsgrenene før eller ej. Det er netop dette, der gør Pulsskolen unik. Kernen er legen og glæden ved idræt.

Men der er også andre vigtige ting at vide når du skal finde ud af om det er noget for dig:

  • På hold med jævnaldrende: Du vil komme på et hold med deltagere på din egen alder. Du møder holdet mandag morgen og følger det resten af ugen. Vi sørger for, at I lynhurtigt lærer hinanden at kende, så det bliver en rigtig sjov uge.
  • Du kan ønske holdkammerater: Du har også mulighed for at ønske holdkammerater ved tilmeldingen, hvis du kender andre, som også skal deltage på Pulsskolen
  • Få nye venner og veninder: På Pulsskolen er du sikker på at møde nye venner og veninder. Vi gør meget ud af, at I får det sjovt sammen som hold. Samtidig er idrætten et godt sted at skabe nogle fælles og sjove oplevelser.
  • Søde og hjælpsomme instruktører: Instruktørerne brænder for at give deres glæde ved deres idræt videre til dig. De vil gøre alt for at skabe en god og sjov oplevelse.

Hvorfor Pulsskolen?

Gennem de sidste 10 år har jeg udviklet et framework, der kan gøre dig til en autentisk, succesfuld leder. Hvis du gerne vil lære om og mestre det, som skal til så deltag i min gratis LIVE webinar, hvor jeg  deler de praktiske strategier og konkrete redskaber, der hjælper dig med at håndtere kompleksiteten og opnå succes som leder. Jeg kalder det bevidst lederskab.

VIL DU RINGES OP?

Vil du vide mere om Pulsskolen?

Bliv ringet op hurtigst muligt.

Bliv ringet op