30 aug

Ugen der gik: Et indblik i Pulsskolens aktiviteter 2016

Aktiviteter, Deltagere, Pulsbloggen

Årets 5 Pulsskoler er nu ved vejs ende, og vi har i alt haft næsten 700 glade børn og unge som deltagere på årets Pulsskoler. Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at lave den bedste Pulsskole nogensinde, og vi håber at I (eller jeres børn) har haft den bedste uge i sommerferien sammen med os!

Intentionen med Pulsskolen er at give børn og unge en uge i sommerferien, hvor de mærker glæden ved idræt ved at prøve forskellige former for aktivitet. Det skal ske på en legende og inddragende måde, hvor der er plads til, at alle kan være med – også dem, der normalt ikke føler sig tilstrækkelige i idrætstimen eller i den lokale håndbold- eller fodboldklub. Vi arbejder derfor i høj grad med at give de traditionelle idrætsgrene som et twist, så der er plads til alle.

I år har vi budt på hele 20 forskellige aktiviteter rundt omkring på landets Pulsskoler, hvor vores deltagere som udgangspunkt har prøvet ni forskellige af disse. I kan her få et indblik i, hvad vores kompetente instruktører i år har givet sig i kast med at undervise i:

• Dans
  • Puls games
  • Street håndbold
  • Battle
  • Fodbold
  • Golf
  • Pulsbold
  • Floorball
  • Rugby
  • Amerikansk fodbold
  • Adventure race
  • Ketcherspil
  • Rope skipping
  • Crossfit kids
  • Bordtennis
  • Atletik
  • Frisbee
  • Street basket
  • Kids volley

Vi håber, at I/jeres børn har haft det lige så sjovt som os instruktører, og vi glæder os allerede rigtig meget til at se jer alle igen på Pulsskolen næste sommer!

Udfordringer til have… august 17, 2016 Puls i Danmark –… september 14, 2016