Top 10 tips til at have det sjovt på Pulsskolen

Deltagere, Information, Instruktør, Pulsbloggen

Instruktørerne har efter årets Pulsskoler gjort sig en række erfaringer, som de gerne vil dele med jer deltagere, så I er tip top, megaklar til at have det endnu sjovere på næste års Pulsskole.

1. Spis et stort morgenmåltid, så du er frisk og har en masse energi til dagen. Det er vigtigt, at du får en masse næring, så du har noget at stå imod med, når dagens udfordringer melder sig. Her snakker vi om alt lige fra Kaj og Andrea dansen under fællesopvarmning til den sveddryppende battlekamp.
  2. Hold humøret højt og spred en masse energi. Er der noget bedre end at blive mødt af et smil? Nej, det mener vi bestemt ikke! Så vær glad og smil til alle, du møder på din vej – både venner og dem du ikke kender. Vi garanterer dig for, at det vil komme mange gange igen og gøre din dag en tand bedre!
  1. Giv plads til hinanden. Vi er mange mennesker samlet på et sted, og vi vil allesammen gerne tosse rundt i hallen eller på græsplænen, mens vi laver den aktivitet, vi synes, der er sjovest. Ikke nok med det, så er vi alle forskellige, og der skal selvfølgelig være plads til os alle. Men frygt ej, det skulle faktisk være meget sundt at være i selskab med folk, der har andre interesser end os selv – måske du endda kunne lære noget af de andre?
  1. Tal pænt til hinanden. Denne hænger sammen med punkt 3. Vi garanterer dig for, at du vil få det meget sjovere, hvis du taler pænt til de andre deltagere – og instruktører selvfølgelig. Ofte vil folk give igen af samme skuffe!
  2. Giv alle idrætsgrene en chance. Selvom du måske ikke er verdens største dansemus eller fodboldhaj, vil vi med 99 % sikkerhed love dig for, at du vil få det sjovest, hvis du giver det en chance alligevel. Vi er af den overbevisning, at det umuligt kan være kedeligere end at sidde og kigge på eller at brokke sig og ødelægge timen for de andre. Meld dig ind i kampen og gør dit bedste – det er mere end godt nok!
  1. Gør alt hvad du kan for at få en masse nye venner. Selvom du måske følges med din ven eller er taget på Pulsskolen sammen med halvdelen af din skoleklasse, så er Pulsskolen en oplagt mulighed for at lære nye børn og unge på din egen alder at kende. Og hallo, hvem har nogensinde haft for mange venner?
  1. Lyt efter når instruktørerne snakker. Igen bliver det bare meget sjovere for alle. Introduktionen går stærkere, og I er hurtigere i gang med legen eller spillet. I får derfor både en gladere instruktør og en federe oplevelse. What’s not to like?
  1. Ha’ en kæmpe stor madpakke med. Kort og kontant, dette er simpelthen bare alfa omega for, at du kan holde energiniveauet oppe og derved får det endnu sjovere.
  1. Husk din Pulsskole t-shirt og hop i dine hurtigste sko – et bedre tip får du ikke! Nu skulle du gerne være klar til at have den sjoveste uge på Pulsskolen!
  1. Det sidste tip kommer fra vores instruktør Nicolai og lyder på, at du ikke skal tage din telefon med på toilettet med fare for, at du skulle tabe den. Det erfarede han i Hillerød i år, og han lover ikke, at han er behjælpelig med at fiske den op endnu en gang 😉

Ha’ det godt indtil vi ses til sommer!

”Jeg bliver ved, fo… maj 10, 2017