Sikkerhed & Tryghed

VÆRD AT VIDE SOM FORÆLDER

VORES VISION

Visionen med Pulsskolen er enkel – vi ønsker at skabe og dele glæden ved at dyrke idræt. Pulsskolen skal være den bedste uge i sommerferien. En uge hvor deltagerne oplever fællesskab, dygtige og engagerede voksne instruktører og skaber stærke venskaber.

TAG KONTAKT

Vi gør alt for at skabe den bedste uge for jeres børn og unge, og vi vil altid gerne høre fra jer, hvis I har spørgsmål eller andet på hjertet. Tøv endelig ikke, hvis vi kan være med til at afklare noget omkring Pulsskolen.

TRYGHED

Vi ved, at man som forælder gerne vil føle sig tryg og sikre sig, at sikkerheden er i top, når man sender sine børn på en uges idrætsskole. Vi kan forsikre jer om, at sikkerhed og tryghed er topprioritet fra vores side.

Der vil altid være instruktører til stede – både når der er undervisning og i pauserne. Vi har flere personer, hvis eneste opgave er, at alt fungerer som det skal, og vi har derfor altid ekstra hænder til rådighed, hvis der skulle ske noget.

Fællesskaber

Man får lynhurtigt en masse venner på Pulsskolen. Vi gør meget ud af, at børnene bryder barrierer fra start af, og vi er specialiserede i at skabe og udvikle fællesskabende idræt, som alle undervisere gør brug af. Vi er ofte overraskede over, hvor hurtigt børnene knytter venskaber. Vi har endnu ikke oplevet, at der er nogen, som er kommet og gået alene. Desuden er der mange, som kommer uden at kende nogen, så man vil langt fra være den eneste.

Læs om principperne bag

SIKKERHED

Når man dyrker idræt, kan der forekomme skader, og derfor vild er altid være førstehjælpsudstyr til stede. Alle instruktørerne har numrene til deltagernes kontaktpersoner tæt på sig, så vi hurtigt kan få fat på barnets kontaktperson, hvis noget skulle ske.

På hver Pulsskole har vi desuden to personer, som ikke underviser, og som altid er tilstede med ekstra hænder.

Instruktører

Vores instruktører er alle uddannede indenfor det pædagogiske eller idrætsmæssige område, og de har alle undervisningserfaring med børn mellem 8-16 år. Vores vigtigste krav til vores instruktører er, at de er i stand til at tilpasse deres aktiviteter til alle, og at de er i stand til at motivere alle deltagerne – uanset om de har prøvet idrætsgrenen før eller har dyrket det i mange år. Og vi kan forsikre jer om, at de er dygtige! Alle involverede omkring Pulsskolen har en ren børneattest.

Mød vores instruktører
SKEMA2

PRAKTISKE INFORMATIONER

Tøj og sko

Til alle dagene skal der medbringes idrætstøj- og sko til både indendørs og udendørs brug.

Der udleveres en t-shirt den første dag, som skal bæres hele ugen.

Mad- og drikke

Husk at medbringe en stor madpakke alle dage. Du får aftensmad torsdag, som er minipizzaer.

Du får udleveret to stykker frugt dagligt. Husk at medbringe drikkedunk til alle dagene.

Torsdag aften

Torsdag aften inviteres forældre, søskende og venner til hyggeaften, hvor der fortælles om ugen der gik.

Vi forventer, at det ca. varer 45 min.

Deltagerne er på Pulsskolen hele dagen frem til og med forældreaftenen.

Lokaliteter

Pulsskolen starter mandag morgen kl. 9.00, og du kan komme fra kl. 8.00, hvor vi er tilstede. Du kan finde centeret, hvor vi mødes her.

Aflevering og afhentning

Mandag til onsdag er vi tilstede fra kl. 8-16.

Torsdag er vi tilstede fra kl. 8 til efter forældreaftenen.

Fredag er vi tilstede fra kl. 8-15.

Aktiviteterne starter kl. 9 hver morgen.

Kontakt i løbet af ugen

Du er altid velkomne til at kontakte os før Pulsskolen og undervejs i løbet af ugen. Du kan finde kontaktoplysninger her.

Kanal Roskilde var i løbet af sommeren på besøg på Pulsskolen og interviewede deltagere, instruktører og forældre.

MØD ANJA, DER ER MOR TIL 2 PULSSKOLEDELTAGERE

Se hvad Pulsskolen er

KOM PÅ BESØG

Vi håber, at I som forældre har lyst til at opleve, hvad Pulsskolen er. Derfor er alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre velkomne torsdag aften, hvor børnene bl.a. vil vise nogle af de ting, som de har lært i løbet af ugen. Her har I også muligheden for at snakke med nogle af instruktørerne.

Lidt om det faglige

PRINCIPPERNE BAG PULSSKOLEN

Fællesskabende idræt

På Pulsskolen tilrettelægger vi undervisningen og aktiviteterne ud fra principperne bag “fællesskabende idræt”. Fællesskabende idræt bygger på at alle kan bidrage med det, som man kommer med. Det skal være muligt både for ham som har meget erfaring med idrætten, samt ham som ikke har. Dette lykkes, hvis forskellige kompetencer bringes i spil, og hvis man sørger for at så mange som muligt er aktive på samme tid. Vi skal frembringe “vi-følelsen” på holdet.

Glæden ved idræt

Det vigtigste på Pulsskolen er, at alle deltagerne oplever glæden ved at dyrke idræt. Det skal være sjovt, og det skal være en god oplevelse – for alle. Vi opnår dette ved at sikre, at vores instruktører brænder for den idræt, som de underviser i og planlægger deres undervisning ud fra principperne bag den fællesskabende idræt. Derudover er der på Pulsskolen en legende tilgang til idrætten. Idræt er meget mere end blot løb, fitness og fodbold.

Venner og veninder

Vi gør meget ud af, at børnene bryder barrierer fra start af, og vi er specialiserede i at skabe og udvikle fællesskabende idræt, som alle undervisere gør brug af. Derfor får man også lynhurtigt en masse venner på Pulsskolen.  Vi er ofte overraskede over, hvor hurtigt børnene knytter venskaber. Vi har endnu ikke oplevet, at der er nogen, som er kommet og gået alene. Desuden er der mange, som kommer uden at kende nogen, så man vil langt fra være den eneste.

Udtalelser

Hvad siger forældrene om os?

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Hold øje med os på de sociale medier. Her fortæller vi meget mere om Pulsskolen, og holder dig opdateret omkring de nyeste og sjoveste tiltag, som vi laver. Du kan også få et indblik af de personer som står bag Pulsskolen. Vi glæder os til at dele oplevelser med dig på vores sociale medier.

BLIV OPDATERET VIA NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om åbning af tilmelding samt nye tiltag hos Pulsskolen. På denne måde sikrer du, at du ikke går glip af noget. Vi sørger for, at du kun får de vigtigste nyheder, så du får for mange beskeder fra os.

BLIV RINGET OP

Vil du gerne snakke med os omkring Pulsskolen, kan du efterlade dit telefonnummer – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er velkommen til at stille et hvilket som helst spørgsmål omkring Pulsskolen. Vi glæder os til at snakke med dig.

Få den bedste uge i sommerferien