Tobias Alsted

Instruktør i Flag Football

Jeg dyrker idræt, fordi jeg synes det er sjovt og udfordrende. Der er aldrig to fodboldkampe der er ens, og der er aldrig en kajaktur, som ikke indeholder et element af spænding eller fare for at vælte i. Når jeg dyrker idræt, møder jeg samtidig en masse glade mennesker, som jeg i tidens løb har opbygget stærke venskaber med.

Underviser i: Flag football

Favoritidræt: Fodbold

Hvilken idrætsgren er du overraskende god til: Beach volleyball – aka Mr. Hang time.

Hvornår er det fedest at være instruktør på pulsskolen: Når der bydes velkommen til verdens sjoveste pulsskole foran hundredvis af glade børn.

Hvad er det sjoveste du har været med til på pulsskolen: At lave hestevæddeløb i Hammer Bakker sammen med forældre og børn om torsdagen på den første pulsskole i Aalborg 2011. Sikke en stemning!

“Der er aldrig to fodbold kampe der er ens”