”Jeg bliver ved, fordi det gør mig glad i låget af at lege med børnene”

Instruktør

Flere af Pulsskolens instruktører har været med i mange år efterhånden, og det er vi selvfølgelig glade for! Men hvad er det egentlig, der motiverer instruktørerne til år efter år at udføre det store stykke arbejde, de gør? Vi har taget en snak med Tobias om, hvorfor det er sjovt at blive ved.

Tekst Christina Slot

Tobias, bedre kendt som Fyr, er en af gengangerne i instruktørteamet. Han har været med i seks år og bruger med glæde mindst én af sine sparsomme tre ugers sommerferie på at undervise alle de glade Pulsskoledeltagere. Det er vi selvfølgelig helt vilde med, men og nysgerrige på at finde ud af, hvad det er, der driver vores instruktører til at blive ved? Jeg har derfor taget en snak med Tobias, der er rejst gennem hele landet for at være med på dette års Pulsskole i Helsingør.

Da jeg spørger ham, hvad det er, der gør, at han år efter år er motiveret til at undervise i forskellige idrætsgrene på Pulsskolen, fremhæver han følgende 5 punkter:

1. For det første er det på grund af alle de glade børn. Jeg bliver så glad i låget af at være sammen med dem og lege med dem. Jeg er selv lidt af en legefyr, der elsker at lege, og det er ikke ligefrem det, jeg gør mest i hverdagen.
  2. Derudover er det selvfølgelig på grund af alle de søde instruktører, jeg sjældent ser i dagligdagen. Det er en kæmpe stor del af det. Vi bliver automatisk meget tæt knyttet, når vi bruger så meget tid sammen. Det er derfor både super hyggeligt og ikke mindst skide skægt at være med som instruktør – både når børnene er der, men også om aftenen, hvor vi dyrker sport mod hinanden eller planlægger aktiviteter, altid med et stort smil på læben.
  3. ”Endnu et aspekt er, at instruktørjobbet er meget afvekslende fra mit normale kontorjob. Det er derfor fedt at være aktiv og røre sig – en fantastisk måde at bruge sin sommerferie.”
  4. ”Ydermere er arbejdet på Pulsskolen med alle børnene en god måde at udfordre sig selv på – både fysisk, men ikke mindst mentalt. Man lærer en helt masse om sig selv, ligesom man lærer at planlægge et forløb samt at tage ansvar.
  5. ”Et sidste aspekt er stemningen på Pulsskolen og selvfølgelig alle de krammere, jeg får fra børnene – det er det aller bedste, dem ville jeg ikke være foruden!”

Fødderne op af vandh… april 16, 2017 Top 10 tips til at ha… maj 31, 2017