Vi elsker idræt

VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

På Pulsskolen prøver du 9 forskellige idrætsgrene de tre første dage. Nedenfor har vi præsenteret nogle af de idrætsgrene, som vi har haft med de seneste år. To uger før Pulsskolen modtager du et skema, hvor du kan se, hvilke idrætsgrene som du skal prøve.

Boldspil

BATTLE

Battle handler om at gemme sig, at skyde modspillerne, at lave et taktisk angreb, at undvige skud fra modspillerne, at erobre fanen, at …. Battle skal opleves før man helt forstår hvad det er! Men prøv at forestil dig en sportshal fyldt med forhindringer man kan gemme sig bag ved. Så tilsætter vi teaterrøg, blinkende lys, laserlys og fed musik. Til sidst tilsættes ca.250 små skumbolde der bruges som ammunition i kampen mod det andet hold.

Boldspil

KIDS VOLLEY & BEACHVOLLEY

Beachvolley og kidsvolley spilles med 2 hold på en bane med et net i midten. Det handler for holdene om at få en bold ned på jorden på de andet holds side af nettet. I beachvolley spilles der på sand, så der er mulighed for at kaste sig efter bolden og lave fede tv-redninger. I kidsvolley spiles der i niveauer, så taktikken og teknikken tilpasses. Det er boldspil hvor alle kan være med.

KROP OG BEVÆGELSE

DANS

I dans vil der være udfordringer og ikke mindst grin for alle, fed musik og lækre “moves”. Der laves danse så alle kan være med, og det er er både for drenge og piger.

KROP OG BEVÆGELSE

SPRING & GYMNASTIK

Fuld fart og en masse bevægelse. Gymnastik er træning, sjov og leg for hele kroppen. Airtracken pustes op, og der er nu mulighed for at lære et vildt sejt spring, eller se hvem der kan få mest ”hang-time”. I spring og gymnastik kan alle være med, og alle kan blive udfordret.

LØB & FITNESS

O-LØB

Orienteringsløb handler grundlæggende om at finde et antal poster på kortest mulig tid. Du vil lære at bruge kort og kompas til at finde frem til posterne, men pas på, at du ikke løber hurtigere end at du kan følge med på kortet. O-løb er motion for krop og hjerne.

BOLDSPIL

STREET BASKET

På med cap’en og attituden – så er du klar til Street Basket. Med god musik introduceres du til Street Basket og de traditioner som følger med, når man skal spille “gadebasket”. Sammenlignet med rigtig basket er der færre personer på holdet, og der spilles mod ét mål i stedet for to. Det er sjovt, udfordrende og ikke mindst en god oplevelse.

BOLDSPIL

STREET HOCKEY & FLOORBALL

Asfalten er arenaen, bassen pumper i baggrunden, ærmerne på t-shirten er rullet op og staven suser mod bolden. Street hockey og Floorball spilles på asfalt eller i en sportshal, hvor to hold kæmper om at skyde bolden i de andres mål. Hver spiller har en stav, der bruges til at skyde til bolden. Der er fuld fart i de mange spilvarianter.

KETCHERSPIL

TENNIS OG BADMINTON

Mange mener, at tennis og badminton er nogle af de allersværeste spil at lære. På Pulsskolen gør vi det til en leg, hvor du med sjove aktiviteter introduceres til idrætsgrenen. Alle kan være med uanset om man har haft en ketcher i hånden  eller ej.

KROP OG BEVÆGELSE

KAMPSPORT

Kan man kæmpe for sjov? JA! I kampsport laver vi en masse sjove kamplege. Her kæmper vi mod hinanden på en måde, så det er sikkert for alle. Vi gennemgår teknikker og prøver dem af på hinanden. Med udgangspunkt i judo foregår alt uden slag og spark, men der imod bl.a. gulvkamp med ”kast” og holdegreb. Du vil opleve at kampsport er sjovt, udfordrende og slet ikke så farligt som det lyder.

BOLDSPIL

KINBALL

Spillet med den største bold, der findes. Kinball er et unikt spil med tre hold på banen. Det handler i bund og grund om, at dit hold skal sørge for at holde en kæmpe stor bold i luften. Du vil opleve et sjovt og meget anderledes boldspil, hvor du og dit hold hele tiden skal udvikle jeres taktik og arbejde sammen om at holde bolden i luften.

BOLDSPIL

PULSBOLD

Pulsbold er alternative boldspil, som vi på Pulsskolen har fundet frem. Her kan du fx prøve at spille med kæmpe “vatpinde”. Du kan også prøve et spil som fx ballebold og meget andet.

Leg og bevægelse

PULSGAMES

I pulsgames handler det om at lege! Vi prøver en masse gamle danske lege samt en masse nye, som vi har udviklet til Pulsskolen. Det er sjovt, og der er garanti for smil!

Boldspil

FLAG FOOTBALL

Flag football minder i sit grundspil om amerikansk fodbold. Man spiller med en elipseformet bold, og skal forsøge at lave “touch down” ved at løbe ned i modstandernes endezone. Det sjoveste ved spillet er, at man skal tage flag, som hænger i bæltet på hver spiller, fra sin modstander.

Løb & fitness

Crossfit Kids

Med crossfit kids prøver man kræfter med de populære elementer fra crossfit verdenen. Alt foregår med en legende tilgang, og øvelserne er sjove at gennemføre. Der er sved på panden og høj puls.

KAOSSPIL

FRISBEE

Frisbee er en sjov og inspirerende aktivitet, hvor du stifter bekendskab med bl.a. frisbeegolf og ultimate.

Ultimate er et spil, hvor det gælder om at kaste frisbee’en ned til modstandernes forsvarszone, hvor en person fra eget hold skal gribe den. Det er både sjovt og teknisk udfordrende.

BOLDSPIL

STREET HÅNDBOLD

Street håndbold er kort beskrevet håndbold, hvor man spiller 3 mod 3 til ét mål. Samtidig foregår det udenfor på asfalt. Der lægges op til at lave finter, tricks og finurlige skud.

GYMNASTIK & SPRING

ROPE SKIPPING

Rope Skipping er en sport hvor man sjipper samtidig med at man danser og laver akrobatiske tricks. Der er høj puls og god energi. På Pulsskolen får du en sjov introduktion til Rope Skipping og får lov til at prøve kræfter med nogle tricks med sjippetovene – både individuelt og sammen med andre.

BOLDSPIL

FEMBOLD

Fembold minder i sin grundstruktur meget om rundbold: Der er et indehold og et udehold. Indeholdet skyder bolde ud, som indeholdet skal indsamle og kaste tilbage igen. Når indeholdet har skudt boldene ud, kan indeholdet løbe rundt og score point. Den største forskel er faktisk antallet af bolde: I Fembold er der fem bolde, der skal kastes eller skydes ud. Og tilsvarende er der fem bolde, der skal indsamles og returneres af udeholdet, før de kan råbe ”stop”.

BOLDSPIL

GOLF

Golf kan lyde meget svært, men på Pulsskolen gør vi det til en leg at lære. Du prøver de forskellige grundslag, og skal forsøge kræfter med en bane, som vi har stillet op. Det er hyggeligt og sjovt.

BOLDSPIL

FODBOLD

Uanset om du har spillet fodbold hele dit liv eller aldrig har rørt en fodbold – så skal vi nok sørge for, at fodbold bliver en god og sjov oplevelse.

Det gør vi bl.a. gennem leg, inklusion og en masse boldberøringer.

KROP OG BEVÆGELSE

YOGA

Vi glæder os til at introducere dig for Pulsskolens børneyoga, der benytter en sjov og legende tilgang til at dyrke yoga.

Der er både mulighed for arbejde med styrke, smidighed, koncentration og afslapning i hyggelige omgivelser.

Pulsskolens børneyoga er en super måde, at prøve yoga for første gang.

Lad os ringe dig op

Vi ringer op indenfor 24 timerFå den bedste uge i sommerferien