Fuld skrue på forberedelserne til Pulsskolen 2016

Instruktør, Pulsbloggen

Pulsskolens instruktører er samlet over weekenden for at dygtiggøre sig og forberede sommerens aktiviteter. Følg med i planlæggelsen her!

DSC00912Vi nærmer os sommerens Pulsskoler, og planlægningen er derfor i fuld gang! Instruktørerne er i denne weekend samlet til et todages kursus, hvor der både er læring, planlægning og fysisk aktivitet på programmet. Kursets fokus er på temaer som den gode underviser og den gode undervisning. Her får instruktørerne lov til at reflektere over tidligere erfaringer samt værktøjer til at håndtere diverse cases på bedst mulig vis. Derudover bliver der brugt en masse tid på at forberede aktiviteter til sommerens Pulsskoler. Og vi tør allerede på nuværende tidspunkt godt love, at det bliver en fremragende Pulsskole – forhåbentlig den bedste nogensinde!

Jeg har været rundt og smugkigge i forberedelsesgrupperne og taget en snak med de spændte og engagerede instruktører.

Forberedelsesweekend
Den første, jeg møder, er Frederik Møller Nielsen, der med glæde stiller op til en video for at fortælle om, hvilke forberedelser der bliver lavet her på kursusdagene:

Herefter støder jeg ind i Jakob, der med glæde medvirker til en lille snak om, hvad der har været det sjoveste ved at forberede Pulsskolen. ”Det er klart det sociale mellem instruktørerne,” hvortil han fremhæver aspektet i at være aktive med hinanden og komme hinanden ved på en anderledes måde. ”Vi har en masse skæg og ballade, mens vi hjælper hinanden med at gøre det så sjovt som muligt. På den måde får vi idéer til vores egne aktiviteter ved at sparre med de andre.” Hertil tilføjer Jakob, at man virkelig kan mærke, at alle kan være med og bidrage til at hjælpe hinanden – uanset alder, køn og sportsgren.

Det bliver en SÅ fed dag

DSC00933Frederik Bonde sidder og idégenerer sammen med en række af de øvrige instruktører, da jeg spørger ham om, hvilke forventninger han har til årets instruktørkorps. Han svarer prompte, at ”det bliver endnu bedre end sidste år, da alle er super velforberedte!” Hvorefter han lægger vægt på, hvor dejligt det er at se så megen god energi og entusiasme omkring planlægningen. Han påpeger, at man virkelig kan mærke, hvor meget alle glæder sig til at komme ud og undervise deltagerne til sommer: ”Vi har jo ikke leget i et helt år snart, så vi glæder os til at komme ud og give den gas igen.

Torsdagens aktiviteter
Monica og Morten sidder og er ved at forberede aktiviteter til de yngste grupper, da jeg forstyrrende spørger dem, hvad eleverne skal glæde sig allermest til ved sommerens Pulsskoler. Hertil svarer de i kor: ”Torsdagens aktiviteter!” Her lægger Morten vægt på, at det bliver en SÅ fed dag, og Monica supplerer ved at sige, at der bliver arbejdet på nogle vilde aktiviteter, som børnene skal glæde sig vildt meget til!

DSC00924Den næste gruppe jeg møder er også ved at forberede torsdagens aktiviteter, og her er begejstringen mindst lige så stor. Regitze, Anette og Tobias fortæller, at de er ved at finde på, hvad plottet skal være for den mellemste gruppe. Tobias lægger vægt på, at det bliver benhårdt, men super sjovt. ”Så man skal virkelig glæde sig til at være i mellemgruppen i år” siger Anette hertil. Som en lille teaser på torsdagens program tilføjer Regitze til sidst: ”Måske man får lov til at få en drink med et lille bær i”.

DSC00863Instruktørerne varmer op
Udover arbejdet med planlægningen af sommerens aktiviteter er instruktørerne gået i intensiv træningslejr, så de er fit for fight til sommerens Pulsskoler. På førstedagen blev der varmet op med en sveddryppende og konkurrencepræget basketkamp, en seriøs og tæt volleyballkamp samt en hyggelig runde på discgolfbanen. Kursets anden dag startede tidlig morgen med morgenløb og fodbold efterfulgt af en fælles yoga lektion, som blev styret af en af Pulsskolens dygtige instruktører. Batterierne blev herved ladt op, hvorefter der igen var fuld skrald på forberedelserne!

Læs flere af instruktørernes tanker her
Christinas indlæg om hvad Pulsskolen kan, som andre sommerferieaktiviteter ikke kan.
Mettes oplevelse med Pulsskolen.
Nikolai og Helenes oplevelse med Pulsskolen.

”På Pulsskolen opl… april 21, 2016 ”Den sjovere del af… april 26, 2016