”Som forælder føler man en fuldstændig tryghed helt ned i maven”

Deltagere, Pulsbloggen

Pulsbloggen har besøgt familien Holmbom, hvor både børnene Helena og Oskar samt forældrene Hanne og Frank har oplevet Pulsskolen på tæt hold. Vi har sat forældrene i stævne til en snak om, hvorfor man skal vælge et koncept som Pulsskolen.

Konceptet
Pulsbloggen er taget på tur hjem til familien Holmbom, hvor mor-Hanne har sørget for lækkert hjemmebag i dagens anledning. Vi sætter os godt til rette i selskab med hele familien, og allerede inden jeg når at stille forældrene mit første spørgsmål, går snakken ivrigt på flere af de forcer, som Hanne og Frank ser i Pulsskolen. ”Man behøver ikke at være en sportsidiot, det handler lige så meget om leg og glæden for at bevæge sig,” er en af kommentarerne, der lyder, da vi snakker om, at det minder om håndbold- og fodboldskole blot med forskellige idrætsgrene, hvor der er plads til, at alle kan være med.

Som forælder føler man en fuldstændig tryghed helt ned i maven

Da jeg spørger, hvorfor de vælger et koncept som Pulsskolen, lyder svaret på, at Pulsskolen formår at skabe en sammenhæng mellem venskaber, sundhed og glæden ved idræt, hvilket Frank uddyber: ”Der er en treenighed herimellem, som spiller godt sammen, og vi vil gerne give vores børn alle delene,” siger han, mens Hanne nikker anerkendende.

Instruktørerne og trygheden
Samtalen tager herefter en drejning, og vi kommer nu til at snakke om Pulsskolens instruktører, hvis evner og dygtighed Hanne og Frank har stor tiltro til. ”Vi fornemmer, at der er store krav til instruktørerne, som alle er håndplukkede. Det gør, at de er top motiverede, har et stort engagement og brænder 100 % for det,” forklarer Hanne på en måde, der gør, at jeg ikke er et sekund i tvivl om, at hun har tillid til, at der er styr på tingene, og at hendes børn er i gode hænder i løbet af ugen på Pulsskolen.

I denne sammenhæng spørger jeg dem, om deres tiltro til instruktørerne også skaber en tryghed ved at sende deres børn afsted mange timer hver dag. Hertil svarer de, at trygheden har en stor plads for dem, og Frank forklarer så, hvor godt det skinner igennem, at der er styr på tingene og påpeger ydermere, hvilken effekt det har på deres tillid til Pulsskolen. Hanne erklærer sig enig og istemmer: ”Som forælder føler man en fuldstændig tryghed helt ned i maven”.

Videre forklarer de, at Pulsskolen også er en kæmpe service for forældre med små børn, da de kan aflevere børnene mellem 9-15 (8-16 om man vil), mens man som forældre er på arbejde. ”Det højner kvaliteten og gør Pulsskolen til et helstøbt koncept, der tager hensyn,” lyder en af kommentarerne blandt andet.

De er top motiverede, har et stort engagement og brænder 100 % for det

Forbedringer
Da jeg slutteligt spørger Hanne og Frank efter forslag til forbedringer af Pulsskolen, lyder den eneste kommentar på vejret: ”Hvad gør I hvis det regner, har I en plan B?” Og hvis det er den eneste bekymring, de som forældre har omkring Pulsskolen, kan vi roligt ånde lettet op og svare dem, at det har vi fuldstændig tjek på – selvom vi naturligvis har bedt til vejrguderne om solskin og skønne sommerdage!

Læs også Hanne og Franks søn Oscar fortælle om sin oplevelse med Pulsskolen.
Læs derudover alle Pulsbloggens øvrige indlæg.

”Den sjovere del af… april 26, 2016 5 alternative sportsg… juni 14, 2016