Byer & Faciliteter

UGE 27

2. juli – 6. juli

Hillerødsholmskolen
Hillerødsholmsallé 2, 3400 Hillerød.

220 deltagere

Pulsskolen i Hillerød foregår på Hillerødsholmskolen.

Deltagere på Pulsskolens ældste hold, har mulighed for at overnatte fra torsdag til fredag på Pulsskolen i Hillerød.

Frederikshavn

UGE 27

2. juli – 6. juli

Bangsbohallen
Møllehus Alle 15, 9900 Frederikshavn

100 deltagere

Pulsskolen i Frederikshavn foregår på Bangsbostrand skole, der giver hyggelige og trygge omgivelser for hele ugen. Pulsskolen i Frederikshavn arrangeres i samarbejde med Frederikshavn Kommune.

Helsingør

UGE 28

9. juli – 13. juli

Helsingør hallerne
Gl Hellebækvej 63-65, 3000 Helsingør

160 deltagere

Pulsskolen i Helsingør foregår i Helsingør hallerne. Her er skønne faciliteter og dejlige omgivelser. Pulsskolen i Helsingør arrangeres i samarbejde med Helsingør Kommune.

Aalborg

UGE 28

9. juli – 13. juli

Nørresundby Idrætscenter
Lerumbakken 11, 9400 Nørresundby

230 deltagere

Pulsskolen i Aalborg foregår alle dage på Nørresundby Idrætscenter. Her har vi to store haller, danselokaler, kampsportslokaler og store skønne græsarealer til massere af sjove aktiviteter.

Deltagere på Pulsskolens ældste hold, har mulighed for at overnatte fra torsdag til fredag på Pulsskolen i Aalborg.

Roskilde

UGE 31

30. juli – 3. august

Himmelev hallen
Herregårdsvej 42, 4000 Roskilde

200 deltagere

Pulsskolen i Roskilde foregår i Himmelev hallen og hos Himmelev-Veddelev BK’s udendørsarealer. Her er fantastiske omgivelser og massere af plads. Pulsskolen i Roskilde arrangeres i samarbejde med Himmelev-Veddelev BK og Roskilde Kommune.

Silkeborg

UGE 31

30. juli – 3. august

Silkeborg Gymnasium
Oslovej 10, 8600 Silkeborg

120 deltagere

Pulsskolen Silkeborg foregår på Silkeborg Gymnasium, hvor vi mulighed for at benytte gymnasiets lækre faciliteter og områdets smukke udendørsarealer. Pulsskolen Silkeborg arrangeres i samarbejde med Silkeborg Kommune og Silkeborg Ungdomsskole.

Hvidovre

UGE 32

6. august – 10. august

Frihedens Idrætscenter
Hvidovrevej 446
2650 Hvidovre

200 deltagere

Pulsskolen i Hvidovre foregår på Frihedens Idrætscenter, der ligger centralt placeret i Hvidovre. Pulsskolen Hvidovre arrangeres i samarbejde med Hvidovre Kommune.

Viborg

UGE 32

6. august – 10. august

Viborg Katedralskole
Gl. Skivevej 2
8800 Viborg

140 deltagere

Pulsskolen Viborg foregår i de gode faciliteter og skønne omgivelser på Viborg Katedralskole central placeret i byen. Pulsskolen Viborg arrangeres i samarbejde med Viborg Kommune, der tilbyder gratis frokost til alle Pulsskolens deltagere. Det er derfor ikke nødvendigt med madpakke, men det anbefales at medbringe snacks etc. til pauserne.

Pulsskolen i Viborg samarbejder med Viborg Katedralskole, Viborg Skytteforening, Fægteklubben Trekanten Viborg, Viborg Atletik og Motion samt Game Streetmekka Viborg.