Fra 6 års deltagelse til instruktør

Deltagere, Instruktør

Camilla og Rosa har været med som deltagere på Pulsskolen i mange år. Nu er de desværre blevet for gamle og har derfor meldt sig som hjælpeinstruktører. Det har vi taget imod med kyshånd – læs her pigernes forklaring på, hvorfor de ikke kan give slip på Pulsskolen.

Forventningerne
Pigerne tropper op til instruktørweekend, som bliver afholdt langt oppe i Nordjylland. Allerede ved deres ankomst kan jeg se forventningens glæde og ikke mindst et kæmpe gåpåmod, der stråler ud af dem. De er klar! I min snak med pigerne fortæller de, hvor glade de er for at have fået chancen for at komme med bagom Pulsskolen i år, hvor de er blevet for gamle til at deltage.

Vi glæder os helt vildt meget til at opleve Pulsskolen fra en anden side, end vi har gjort i vores 6 år som deltager,” siger Camilla, hvorefter Rosa supplerer: ”Pulsskolen har altid betydet rigtig meget for os, vi har haft ubeskriveligt mange fede oplevelser her, og det ville derfor være trist, hvis det pludselig var slut nu.

Den entusiasme, jeg kunne fornemme ved pigernes ankomst, fortsætter hele weekenden, hvor de glædeligt bidrager til planlægningen af årets aktiviteter på niveau med de øvrige instruktører. Og da jeg i slutningen af weekenden spørger dem, om de er skræmt af al planlægningen, der hører med til instruktørrollen, svarer de med et enstemmigt nej, hvorefter de forklarer, at de føler sig klar til rollen og synes, at det er sjovt nu at kunne bidrage med egne idéer og tanker. Jeg fornemmer her, at Pulsskolen virkelig er en hjertesag for pigerne, der slet ikke kan vente, til de skal hjælpe til i Hillerød.

Hvordan var det så?
Vi sidder nu sammen igen efter en veloverstået Pulsskole i Hillerød, hvor Rosa og Camilla bidrog til at skabe en uforglemmelig uge for 213 børn og unge. De ved godt, hvad snakken skal gå på, og jeg når knap nok at stille dem et spørgsmål, før de begynder at forklare:

Camilla fortæller:
At være instruktør var meget hårdere end forventet, men samtidigt super fedt! Man fik et indblik i, hvor meget arbejde det kræver og alle de småting, der skal være styr på, men det levede helt klar op til forventningerne. Og så var det sjovt at prøve at have alle holdene til en aktivitet, hvor jeg for alvor kunne se den glæde, de fik af det. Det fedeste var nok sammenholdet mellem instruktøren, samt at se hvor meget alle brænder for det! Alt i alt var det virkelig hyggeligt, og børnene var super søde!”

Rosa fortæller:
At være instruktør på Pulsskolen var ikke meget anderledes end at være deltager, hvis man ser bort fra al planlægningen. Begge dele er en fed oplevelse – en oplevelse for livet. Og der er stadig massere tid til at hygge! Derudover synes jeg, at det var mega fedt at få lov til at komme med bag om det hele og være med til planlægningen. Det var især fedt at opleve det gode arbejde, som instruktørerne gør samt at mærke, hvor passioneret alle er. Det var altså en rigtig fed oplevelse og helt klart noget, jeg aldrig vil glemme.

Fra Pulsskolens side er vi glade for at have skabt noget, der har fået så stor betydning for en række unge. Vi har været glade for at have Camilla og Rosa med på holdet, da de bidrog med godt humør og en stor hjælpende hånd – tak for det piger!

”Man behøver ikke … marts 8, 2017 ”Det er vildt fedt at kunne d… april 12, 2017