Årets temadag var et kæmpe hit!

Aktiviteter

Torsdag er fast temadag på Pulsskolen, og det er altid med stor spænding, at børnene onsdag eftermiddag bliver præsenteret for årets tema. Ofte oplever vi, at deltagerne snakker om og spørger ind til årets tema allerede fra første dag af ren og skær nysgerrighed. Kan det mon blive lige så fedt, som det var sidste år?

Tekst Christina Slot

Måske kom dine børn hjem onsdag eftermiddag og snakkede om bomber og agenter med butterflies samt en sjov video, de netop var blevet præsenteret for af Mr. M – forhåbentlig med kæmpe stor forventningsglæde og med blod på tanden efter at give den max gas på årets temadag om torsdagen.

Hvorfor have en temadag?
Grunden til at vi hvert år vælger at lave torsdag om til en temadag er for at vise en anden måde at bruge idrætten på. Det er en mere legende side af idræt, end det ofte er, når man eksempelvis spiller fodbold. Det er således for at vise idrætten fra en anden side end bare de rene idrætsgrene. Idræt er nemlig meget mere end bare rene idrætsgrene.

Derudover tror vi på, at det er sundt at leve sig ind i en ikke virkelig virkelighed, hvor idrætten kan bruges som skjult bevægelse.

Årets tema
På årets Pulsskoler havde vi ”Agent 007 tema”, og I kan tro, at det var et hit! Plottet lød på, at der var blevet placeret en bombe midt i det pågældende idrætscenter. For at detonere bomben skulle Mr. M’s agenters butterflies ligge i en bestemt rækkefølge. Desværre havde Mr. M’s agenter mistet deres butterflies.

I præsentationsvideoen så børnene, hvordan agenterne hentede deres butterflies tilbage fra de onde spioner, der havde taget dem. Desværre havde de glemt rækkefølgen, som de 9 butterflies skulle ligge i. Det blev derfor alle de yngste holds opgave i løbet af torsdag at hjælpe agenterne med at finde frem til den rigtige rækkefølge gennem en række opgaver.

Mellemholdene og det store hold skulle (lidt afhængig af hvilken by Pulsskolen var i) ud og finde den manglende butterfly samt Miss Money Penny, som var blevet bortført. Dagen endte ud i, at alle trådene blev samlet: Koden, den manglende butterfly og ikke mindst Miss Money Penny blev fundet, og bomben blev til stor begejstring afmonteret.

Temaer
Tidligere års temaer har blandt andet været Superhelte, OL, Harry Potter, Indianer og mange flere – og vi har selvfølgelig allerede lagt hovederne i blød, så vi næste år kan præsentere et tema, der er endnu federe!

Puls i Danmark –… september 14, 2016 ”Jeg ville ønske, … november 2, 2016